Alliance’22 doet mee aan de opnames All Stars en Zonen deel 2

all stars en zonenDonderdag 5 januari mocht een select gezelschap zich, lekker vroeg op de dag (6:20 vertrek!), begeven naar het pittoreske Durgerdam, om daar bij de plaatselijke voetbalclub opnames te maken voor de serie All Stars en Zonen deel 2. Zoals een aantal van jullie mogelijk zullen weten, heeft All Stars haar bestaansrecht te danken aan Mischa Alexander, die begin jaren 80 voetbalde bij SV Alliance’22.

 

Dit is terug te zien in de intro van de film All Stars in ‘96/’97 (zie: https://www.youtube.com/watch?v=JGVQJXa0LIA), waarin de groen-zwart gestreepten links en rechts door het beeld heen schuiven.

 

 

Nu zijn we jaren verder, en de hoofdrolspelers van toen zijn vader geworden en hebben dus nu zonen, waarmee wij in een serie mogen spelen. Helaas zijn de acteurs (nog) geen super bekende namen zoals toen, maar wel onwijs leuk om op een filmset te mogen zijn en alles wat daar gebeurd van dichtbij mee te maken!

 

Zoals ik al schreef was de start nogal vroeg…voor sommigen was dat ietwat te vroeg, met te laat komen als gevolg. Gelukkig hadden we een vrij relaxte productie coördinator in de persoon van Daan, die snel ons wegwijs maakte in wat we mochten komen gaan doen.

 

De 1e scène betrof iets met puffen en juichen! Vooral het puffen was wel besteed aan Maarten en Jan! Zeker Jan kon het als de beste want die had een zware avond gehad! Het juichen was in Amsterdam te horen dankzij de goed gesmeerde kelen van Simon, Youri en Nanne! Alsof ze het wekelijks doen!

 

allstars1

                                                                         

De 2e scène verliep wat lastiger…er moest strak ingespeeld worden, een weergaloze poort worden geproduceerd, en dáárna mocht er een geraffineerde voorzet worden gegeven met, natuurlijk, een groen-zwarte speler als eindstation. Deze volwassen taak werd door Quinten, Jesper en Oskar tot zeldzame kunst verheven. Menig take was zo onnavolgbaar, dat deze helaas tot in den treure overgedaan moest worden. Het simpel houden moest tot kunst worden verheven! Dát lukte gelukkig.

 

De 3e scène bevatte een “steak”-pass vol genialiteit, die daarna koelbloedig moest worden afgewerkt op de wat schuchter uitkomende keeper… Nou, laat dat maar aan ons over. Lustig werd er erop los gescoord door Brody notabene, hoewel daarbij wel vermeld moet worden, dat 1 van de acteurs een geweldig hard schot met een wereldredding wist te pareren.

 

allstars2

Het succes van de goede opnames van deze 2 voetballende scènes komt voor een groot deel op conto van de goed coachende keeper Robin, die op de juiste momenten, de juiste aanwijzingen gaf en ons niet in de kou liet staan, dankzij zijn overzicht op het veld…

De 4e en laatste scène betrof een opkomstscène van de teams, die voor werden gegaan door scheidsrechter Kim. Al die vastberaden koppies om er een mooie pot van te maken, werden door de camera’s genadeloos vastgelegd! Stoer keken Boudewijn en Jonas over het veld, waar ze vastberaden zouden gaan schitteren als weergaloze spelers van een uniek kaliber. 

 

En toen was het voorbij. Omkleden en lunchen. We hebben een leuke ochtend gehad! Woensdag 18 januari mogen we wèèr!

 

Én…we zijn dankzij het goede werk wat we geleverd hebben, gevraagd of we Donderdag 19 januari òòk kunnen komen!
Dus…ben je senior? Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen en heb je tijd?

 

Meld je aan en neem contact met me op! (Tel.: 06-14009414 / mail: k.p.a.hermus@live.nl)

 

Kim Hermus

 

allstars3