Alliance Super Saturday: Voetbalplaatjes en TeamGullit

Morgen (zaterdag 1 oktober) organiseert Alliance twee activiteiten die je niet wilt missen. ‘s Ochtends presenteren we het enige echte Alliance voetbalplaatjesalbum en ‘s middags kun je het opnemen tegen de beste Fifa spelers van Nederland, als de e-sporters van team Gullit te gast zijn, om de OneLove activiteiten van Alliance te ondersteunen.

 

 Alliance presentatie van het voetbalplaatjesalbum

 

De presentatie van het voetbalplaatjesalbum is de aftrap voor de spaaractie en vind plaats om 10.30 uur in de kantine. Je krijgt een goede indruk van het prachtige album én een sneakpreview van promo-filmpjes die door Albert Heijn Vos voor de spaaractie zijn gemaakt. Na de presentatie kan iedereen zijn eigen album in de kantine aanschaffen (4,50). Vanaf maandag 3 oktober kun je de plaatjes sparen bij de winkels van Albert Heijn Vos.

Alliance Super Saterday Voetbalplaatjes en TeamGullit 1

 

In de middag zijn de e-sporters van Samsung x Team Gullit met hun gamebus te gast bij Alliance. Hun bezoek past in de activiteiten die we afgelopen weken hebben georganiseerd om extra aandacht aan OneLove te besteden. De spelers van Team Gullit ondersteunen deze actie.

Tussen 13.00 tot 16.00 uur krijgen Alliance leden de kans om tegen de beste FIFA-spelers van Nederland te spelen en toffe prijzen te winnen. Het doel is om zo lang mogelijk de nul te houden tegen de Team Gullit speler. Wie houdt dat het langst vol!? De kampioen van de vereniging wint een Team Gullit kledingstuk en de kampioen van alle verenigingen wint een Samsung Galaxy Z Flip4. Alliance leden kunnen ook op de foto met een Team Gullit speler en krijgen deze polaroidfoto mee als aandenken.