Nieuwe vertrouwenspersoon Alliance '22

Even voorstellen 

KimMijn naam is Milou te West en ik heb mij aangeboden om mij als vertrouwenspersoon beschikbaar te stellen voor Alliance. 

Ik ben waarschijnlijk voor velen een bekend gezicht. Van kleins af aan ben ik verbonden met Alliance. Is het niet als toeschouwer (van mijn vader en broertje) dan wel als trainster, toezichthouder of speelster. Zelf voetbal ik al jaren bij Alliance, namelijk sinds 2005. Iets betekenen binnen de club geeft mij veel voldoening.

Ik kijk er naar uit om als vertrouwenspersoon bij te dragen aan een veilige, plezierige en betrouwbare voetbalomgeving. Zowel op als om het veld. Bij een club die het belangrijk vindt wie je zelf bent en wilt zijn, waar je mag en kunt voetballen op je eigen niveau, waar je wordt geprikkeld om te ontwikkelen, waar we alles samen doen en waar plezier voorop staat. Met respect voor jezelf en elkaar.

Ik heb een passie voor het zorgdragen voor en het ondersteunen van mensen. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening gedaan en werk op het moment in de gehandicaptenzorg.

Ik ben zelf een groot fan van voetbal en ben vaak op de club te vinden.

Zit of loop je ergens mee maar weet je niet zo goed bij wie je terecht kunt?

Aarzel dan niet en stuur me een mail. Mocht de drempel voor het sturen van een mail te hoog zijn, spreek me dan even aan bij een training of (na een) wedstrijd, dan kunnen we een afspraak maken of op dat moment een gesprekje voeren.

Alles is volledig in vertrouwen en met respect voor jouw behoefte.

Wil je meer weten over wat een vertrouwenspersoon (ik) voor jou kan betekenen? Hier is meer over te vinden op: https://www.alliance22.nl/clubinfo/gedrag-respect/vertrouwenspersonen