Ballenhok of Rommelhok???

Alliance’22 dat zijn we samen. En we prijzen ons zeer gelukkig met de ondersteuning van onze vrijwilligers. Een van deze fantastische leden is Rick van Dijk, die als materiaalman er voor zorgt dat alle teams goed gekleed aan het seizoen beginnen, en dat aan het begin van het seizoen alle materialen om te trainen aanwezig zijn op de club.

Zoals iedereen weet liggen die spullen in het ballenhok, en aan het begin van het seizoen zorgt Rick er voor dat dat er fantastisch uitziet.
Tijdens het seizoen moeten we er samen voor zorgen dat we zorgvuldig met die spullen omgaan, en jammer genoeg lijkt dat moeilijker dan het zou moeten zijn. We raken niet alleen ongeveer 100 (van de 400) ballen per seizoen kwijt, wat een aanzienlijke kostenpost voor ons samen als Alliance is, maar het ballenhok wordt ook al snel een rommelhok.


Dit leidt tot irritatie. Niemand kan meer zijn spullen vinden als de training begint, het hok wordt ontoegankelijk door de rommel op de grond en ga zo maar door.
Dit kan ook anders. Als we samen werken en het allemaal belangrijk vinden dat we netjes met onze spullen omgaan, dan kunnen we dit.
Wij willen daarom als bestuur een oproep doen aan alle gebruikers: trainers, coaches, spelers om te blijven zorgen dat we gedurende het seizoen zo veel mogelijk van onze spullen behouden , en dat we ze altijd weer terug te leggen waar ze vandaan kwamen en ook op een manier dat de volgende gebruiker er weer bij kan.


Een kleine moeite voor iedereen, met een grote positieve impact op ons allemaal. En waarschijnlijk is dit de makkelijkste manier om ‘Dankjewel’ te zeggen tegen Rick en Rob voor al hun inspanningen om te zorgen dat we samen kunnen trainen en spelen.

Samen houden we de club netjes. 

 

ballenhok