Voetbalelftal gezocht!

alliance22.nlvrijwilligers

We zijn op zoek naar méér dan een elftal aan vrijwilligers! Wist je dat onze club al 100 jaar draait op vrijwilligers? En dat we de club alleen draaiende kunnen houden door jouw betrokkenheid?

 

De mogelijkheden om als vrijwilliger bij Alliance iets te betekenen zijn heel divers en hoeven niet altijd veel tijd in beslag te nemen. We hebben hier de verschillende vacatures op een rij gezet en een beschrijving erbij gezet. Kun je je met jouw talenten vanuit je werk, je hobby of andere ervaring goed vinden een of meer van de onderstaande functies, dan heeft de club jou nodig! Stuur ons een email via bestuur@alliance22.nl en we zorgen ervoor dat je met de juiste persoon in contact gebracht wordt.

 

We zijn op korte termijn op zoek naar ... 

 

 

Coördinator(en) leeftijdsgroepen

Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen coördinator, de groepscoördinator. De coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de teamleiders van zijn leeftijdsgroep waar het gaat om teambegeleiding, training en bijzondere activiteiten. Zet de communicatie vanuit de Vereniging door naar de trainers/coaches en teamleiders van zijn leeftijdsgroep. De coördinator neemt deel aan besprekingen met de overige coördinatoren en is nauw betrokken bij de indeling van de teams aan het einde van het seizoen. We zijn op zoek naar coordinatoren voor de leeftijdsgroepen: JO8, JO9, JO10, JO15 en JO19.

 

Talent: Flexibel, oplossingsgericht, organisatie talent
Inschatting tijdsbesteding: 2 - 4 uur per week

 

Trainer/coaches 

De trainer is verantwoordelijk voor het leiden van de trainingen van de aan hem toevertrouwde leeftijdsgroep en treedt, voor zover mogelijk, op als coach tijdens de wedstrijden van de teams. De trainingen worden gegeven op basis van het technisch beleid en de trainers worden van lesmateriaal voorzien en begeleidt door het Hoofd Jeugd Opleidingen. In niet selectieteams wordt de taak van trainer/coach vaak gedeeld door meerdere personen.

 

Talent: Sportief, motiveren, didactisch sterk 
Tijdsbesteding: 2-6 uur per week

 

Trainer coach Zondag 2

De trainer van het 2e heren seniorenteam is verantwoordelijk voor de training en de coaching van het 2e team. Dit gebeurt in nauw overleg met de hoofdtrainers van het 1e elftal. Zowel het 1e als het 2e elftal zijn beiden selectieelftallen. De trainer is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid van de aan hem toevertrouwde spelersgroep en treedt, voor zover mogelijk, op als coach tijdens de wedstrijden. 

 

Teamleider 

De teamleider verzorgt de communicatie binnen het team, wijst ouders aan voor de diverse taken rondom het team (vervoer, kantinediensten, etc.) en fungeert als aanspreekpunt voor de ouders voor allerlei zaken zowel voetbal gerelateerd als niet-voetbal gerelateerd. De communicatie vanuit de vereniging die door de coördinator aan de teamleider gestuurd wordt, wordt door de teamleider onder de ouders verspreid.

 

Talent: organiseren, teambuilding 
Tijdsbesteding: 1 uur per week

 

Toezichthouders Kantine

De toezichthouder is minimaal 20 jaar en heeft in een roulerend schema op dagen dat de kantine geopend is de verantwoordelijkheid voor de gang van zaken in de kantine. Daarnaast neemt de toezichthouder deel aan vergaderingen waarin het kantinebeleid besproken wordt.

 

Talent: Overzicht houden, houdt van gezelligheid, verantwoordelijkheidsgevoel (vrijwilligersvergoeding)
Tijdsbesteding: 6 uur per dienst, minimaal 1x per 2 tot 3 weken


Senioren Coördinator

De coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de teamleiders van zijn leeftijdsgroep waar het gaat om teambegeleiding, training en bijzondere activiteiten. Zet de communicatie vanuit de Vereniging door naar de trainers/coaches en teamleiders van zijn leeftijdsgroep.

De coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de teamleiders van de senioren waar het gaat om teambegeleiding, training en bijzondere activiteiten. De senioren coördinator neemt daarnaast deel aan besprekingen met betrekking tot het seniorenbeleid van de vereniging.

Talent: Flexibel, oplossingsgericht, organisatie talent
Tijdsbesteding: 1 - 2 uur per week 

 

Scheidsrechters coördinator

Zorgt voor de indeling van de clubscheidsrechters en de jeugdscheidsrechters vanaf O15 die per toerbeurt wedstrijden van de jongste jeugd fluiten daarnaast zorgt hij ervoor dat er vanuit de teams ouder zijn die de jeugdscheidsrechters bij het fluiten begeleiden.

De scheidsrechters coördinator organiseert enkele keren per seizoen een bijeenkomst voor zowel de seniorenscheidsrechters als de jeugdscheidsrechters.

 

Talent: Flexibel, oplossingsgericht, organisatie talent
Tijdsbesteding: 2 - 4 uur per week (vrijwilligersvergoeding mogelijk)

 

Wedstrijdplanner [GEVONDEN]

Onderhoudt de communicatie met de KNVB m.b.t. tot de wedstrijden. Verzorgt de definitieve indeling van de wedstrijden op de beschikbare velden en onderhoudt contacten met bezoekende verenigingen m.b.t. tot verzoeken tot verplaatsing of andere wijzigingen.

 

Talent: Overzicht houden, structuur geven, doorpakken
Tijdsbesteding: 4-6 uur per week (vrijwilligersvergoeding mogelijk)

 

Verenigingsplanner

Plant alle niet wedstrijd gerelateerde activiteiten van de vereniging zoals bijvoorbeeld de bezetting van het wedstrijdsecretariaat en de kantine.

 

Talent: Overzicht houden, structuur geven, doorpakken
Tijdsbesteding: 4-6 uur per week (vrijwilligersvergoeding mogelijk)

 

Communicatie website en social media

Website en social media nemen een steeds belangrijkere plaats in binnen de vereniging.

Voor het onderhoud van de website, het schrijven van de nieuwsbrieven, het plaatsen van berichten op social media zoeken we enthousiastelingen liefst met een communicatie achtergrond om deze werkzaamheden  in een kleine groep te verrichten.

Talent: Verbindend, creatief 
Tijdsbesteding: 1 uur per week

 

Sponsorcommissie

Komt maandelijks bijeen en zoekt actief naar sponsoren voor de vereniging. Daarnaast onderhoudt de sponsorcommissie contact met de bestaande sponsoren, organiseert enkele malen per jaar een speciale sponsoractiviteit en stelt de overeenkomsten met sponsoren op.

 

Talent: Vlotte babbel, netwerker, vasthoudend (geen vrijwilligersvergoeding mogelijk)
Tijdsbesteding: 1-2 uur per week

 

Kun je je met jouw talenten vanuit je werk, je hobby of andere ervaring goed vinden in één of meer van de onderstaande functies, dan heeft de club jou nodig! Stuur ons een email via bestuur@alliance22.nl en we zorgen ervoor dat je met de juiste persoon in contact gebracht wordt.