Nieuwjaarswens voor Martha Flora

marthaflora 2022 v2

Op de drempel van het nieuwe jaar heeft een groepje jeugdspelers, bloemen en zelf gebakken koekjes bij bewoners en medewerkers van Martha Flora bezorgd.

De bewoners van het Martha Flora huis, waar ouderen met dementie worden verzorgd, zijn praktisch onze buren. Corona heeft dit jaar ook voor hen weer ingrijpende consequenties gehad. Ondanks alle beperkingen was het toch mogelijk om - met een klein gezelschap – onze beste wensen voor 2022 over te brengen. De koekjes en bloemen, die Elin, Caya, Pepijn, Julian en Lucas hebben uitgedeeld, zijn door de bewoners met veel plezier in ontvangst genomen.

We hebben ons bezoek meteen benut om de bewoners en medewerkers van Martha Flora uit te nodigen om later in het (jubileum) jaar, bij Alliance op verjaarsvisite te komen. We hopen in het voorjaar het 100 jarig bestaan van de club ook met hen en andere buurtbewoners te kunnen vieren.

De Alliance koekjes zijn gebakken door spelers en speelsters uit een reeks teams: JO11-2 JO14-2, JO15-2, JO12-1, MO11-1 en MO15-1. Bedankt voor jullie bakkunsten én dank aan de sponsoren JouwTaartshop en Bloemen & Stijl Teeuwen, die de actie mede mogelijk hebben gemaakt.