Kim Gallo nieuwe vertrouwenspersoon

Even voorstellen 

Mijn naam is Kim Gallo en ik ben gevraagd om mij als vertrouwenspersoon beschikbaar te stellen voor Alliance. 

Ik ben drie jaar geleden bij Alliance terecht gekomen als trainer van de mini's en het ziet ernaar uit dat ik nog wel even blijf. De mini's werden J08 en ik train en coach ze nog steeds. Het is fantastisch om te doen en geeft me veel voldoening. De liefde voor het vak trainen en coachen, de liefde voor kinderen en hun ontwikkeling, de liefde voor didactiek en voor het voetbal komen hierin samen.

Ik kijk er enorm naar uit om als vertrouwenspersoon van Alliance bij te dragen aan een plezierige en veilige voetbalomgeving. Een club die uitdraagt dat je mag zijn wie je bent, waar je kan voetballen op je eigen niveau, uitgedaagd wordt om je te ontwikkelen en waar we het samen doen, met respect voor elkaar en waarbij het plezier voorop staat. 

Communicatie en coaching is mijn passie. Ik werk al jaren als communicatietrainer en coach voor een Hogeschool en voor mijn eigen bedrijf. Ik kan onwijs goed luisteren, scherp observeren en weet mensen snel op hun gemak te stellen. 

 

Niet onbelangrijk, ik hou ook van een balletje trappen. Dankzij mijn zoon is de liefde voor voetbal weer opgebloeid.Gelukkig kan ik bij Alliance ook weer lekker met de dames voetballen tijdens de trimvoetbal training. 

 

Zit je ergens mee, aarzel dan niet en stuur me een mail. Mocht de drempel nog te groot zijn, spreek me dan even aan bij een training of wedstrijd, dan trappen we even een balletje. Alles is volledig in vertrouwen en met respect voor jouw behoefte.

Meer over de vertrouwenspersoon: https://www.alliance22.nl/clubinfo/gedrag-respect/vertrouwenspersonen


Kim