Eindtoernooi senioren 'Lucky 7' op 20 juni

SNAG 0639

Zondag 20 juni was het zover...het eindtoernooi voor dames, senioren, trimmers, veteranen én de jongvolwassen van MO19/JO19!  Een leuke club mensen had zich via de website aangemeld! Verder was het mooi weer, ondanks een goeie stortbui in de vroege ochtend. Deze bui had gezorgd voor ophoping van de kurkkorrels op het kunstgras van veld 1.

Hierdoor werd het toernooi gespeeld op veld 2 waar er geen kurk ligt. Achteraf bezien een fijne veldwissel dankzij de schaduwzijde bij de dug-outs waar dankbaar gebruik van werd gemaakt!
De indeling was gemaakt, aanpassingen gedaan, de teams waren bekend, de spelers zochten elkaar op en om 13:30 werd er afgetrapt. Op halve veldjes werden de poule-wedstrijden afgewerkt; 2x15 minuten met 5 minuten rust. Dat lijkt niet lang, maar mede door het broeierig warme weer, de spelopzet én het enthousiasme om te willen winnen was het best een uitputtingsslag voor sommigen...gelukkig genoeg wissels!

Rangers won poule 1 met Dortmund en Parma als tegenstanders. Een goede poule met aardig gelijkwaardige tegenstanders, waarbij slimheid, conditie en toch ook wel enige ervaring de doorslag gaf.
Poule 2 werd winnend afgesloten door Villareal daar waren de verschillen ietwat groter, maar ook daar werd er gestreden tot de laatste snik door Arsenal en Lille voor een zo goed mogelijk resultaat.

Na de poulewedstrijden speelden de nummers 1, 2 en 3 tegen elkaar om de eindstand te bepalen.
Ook hierbij weer volop strijd! Rangers kwam terug van een 0-4 achterstand tot 3-4...die ene gelijkmaker wilde er maar niet in!
Parma moest zelfs penalties nemen om de 3e plaats te pakken ten koste van Arsenal, en Dortmund moest, schoorvoetend, haar meerdere erkennen in Lille.

De welverdiende 3e helft brak aan!!! Welkome dorstlessers werden aangepakt, een schaal met oud-hollands bruin fruit ging rond. De hardwerkend deelnemers deden zich dankbaar tegoed! Dit alles aangeboden door de vereniging. Er werd nog nagepraat met tegenstanders en teamgenoten over gemiste kansen. Onderhoudende gesprekken vonden plaats met nieuwe gezichten of oude bekenden. Kortom een gezellige en sportieve afsluiting van dit bijzondere seizoen! Volgend jaar maar weer doen...?!