Vanaf seizoen 2020/2021 nieuwe hoofdtrainer Alliance ‘22

Het bestuur van Alliance heeft besloten na dit seizoen niet voor een derde jaar met de huidige hoofdtrainer Martin van Leuven te opteren.


Het beleid van sv Alliance ’22 is erop gericht om trainers binnen de club op te leiden, ook voor het toekomstig hoofdtrainerschap.

Een aantal trainers hebben de ambitie om door te groeien naar deze functie. Martin heeft afgelopen seizoenen de stages van een aantal van hen ook begeleid. Het bestuur is van mening dat de vereniging, de spelersgroep en de beoogde opvolgers, volgend seizoen toe zijn aan het intern doorschuiven van eigen opgeleide trainers. Begin februari 2020 zal bekend gemaakt worden wie de leiding van het vlaggenschip per seizoen 2020-2021 op zich gaat nemen.

 
Voorzitter Robert Graat: ‘We zijn heel tevreden over de samenwerking met Martin van Leuven. De afgesproken doelstellingen zijn ruimschoots gehaald. Onder zijn leiding heeft de jonge selectie zich ontwikkeld als stabiele 3e klasser. Tegelijk is het prachtig om te zien dat ons beleid om eigen trainers op te leiden slaagt, zelfs tot op het hoogste niveau. Uiteraard gaan we met Martin en de huidige staf nog een mooie tweede seizoenshelft tegemoet en hebben we het volste vertrouwen in een succesvolle afronding van dit seizoen.’