Concept-trainingsschema 2019-2020

Vanaf eind juni 2019 beginnen bij Alliance de werkzaamheden om het natuurgras van veld 2 om te bouwen naar een kunstgrasveld. Dat betekent met ingang van seizoen 2019-2020 verruiming van de mogelijke trainingstijden.

Het is daarmee mogelijk dat alle teams twee keer in de week gaan trainen. In bijgaand concept-trainingsschema is dan ook voor elk team twee per week een training opgenomen. Dat is uiteraard onder voorbehoud van dat een team dat daadwerkelijk wil en of er een trainer voor de betreffende training is. Vanaf 1 juli zal in het concept-trainingsschema worden aangegeven voor welke trainingen er trainers zijn. Als je interesse hebt om training te geven, dan hoort hoofd jeugdopleiding Tony Waasdorp (hjo@alliance22.nl) dat graag.

 

De selectieteams kunnen vanaf maandag 5 augustus weer starten met trainingen, breedteteams vanaf 19 augustus. Dit is uiteraard in overleg en afstemming tussen trainer(s) en (ouders van) spelers/speelsters van het betreffende team. De mini's starten weer vanaf zondag 8 september en de keeperstrainingen in de week erna: dinsdag 10 en woensdag 11 september. De eerste bekerwedstrijden (en competitiewedstrijden voor O8, O9 en O10) van het nieuwe seizoen zijn in het weekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019.


KIJK VOOR DE MEEST ACTUELE INFO OP:
https://www.alliance22.nl/voetbal/trainingschema