Scoren met GOALS! huiswerkbegeleiding bij Alliance

Vanaf 1 maart gaat GOALS! huiswerkbegeleiding verzorgen bij Sv Alliance ‘22. Bewegen heeft een positief effect op leerprestaties. Daarom kiest GOALS! huiswerkbegeleiding bewust voor een omgeving waarin middelbare scholieren in alle rust, op effectieve wijze en met persoonlijke begeleiding, hun huiswerk kunnen maken én tussendoor ook kunnen bewegen en sporten (voetbal, basketbal, tafeltennis, boksen). Dat helpt jongeren namelijk om hun aandacht beter te richten, sneller te werken, beter te plannen en makkelijker te leren.

logo GOALS huiswerkbegeleiding

 

Deze filosofie van GOALS! huiswerkbegeleiding past goed bij Sv Alliance ’22 en daarom zijn we de samenwerking met hen aangegaan. GOALS! is opgericht door Janwillem Bast en Jeroen van Gaart. Janwillem is een psycholoog gespecialiseerd in zaken die het leren kunnen belemmeren of faciliteren. Jeroen is het grootste deel van zijn loopbaan werkzaam geweest in het bedrijfsleven, zowel in Nederland als daarbuiten. De laatste jaren heeft hij zich als interim-manager beziggehouden met het begeleiden van verandertrajecten in zowel profit- als non-profit organisaties. Beiden hadden zelf een onbezorgde schooltijd. En die wensen zij leerlingen van nu ook toe.

Geïnteresseerd in huiswerkbegeleiding van GOALS! bij Sv. Alliance ‘22? Ga voor meer informatie of om u aan te melden naar www.goalsuitroepteken.nl of neem contact op via info@goalsuitroepteken.nl.