In memoriam Simon Paagman

Op 22 februari jl. is oud Alliancer Simon Paagman plotseling overleden. Simon voetbalde in de periode dat de vereniging nog direct met het Triniteitslyceum was verbonden. Na zijn periode als voetballer bleef hij actief en betrokken bij Sv Alliance’22. Hij organiseerde jarenlang de reünies voor oud Alliancers, veelal bij Riche en een aantal jaar geleden voor het laatst in onze huidige kantine. Simon bleef ook frequent bezoeker van wedstrijden van zijn kleinzoon(s) en van het ‘eerste’. Voor het laatst nog op de zondag voor zijn overlijden, bij de wedstrijd van Zondag 1 tegen Sporting Martinus.

Als jarenlange organisator van de Haarlems Dagblad Cup was Simon een bekende op de Haarlemse voetbalvelden. De organisatie van wat nu de MidWest Cup heet, is inmiddels in andere handen, maar de topscoorder krijgt sinds enkele jaren de Simon Paagman beker uitgereikt, zijn naam leeft dus op een mooie manier voort. Simons interesse voor sport was breder dan voetbal alleen, hij was lang een actief tennisser,  geïnteresseerd  in honkbal en hield van varen met zijn sloep . Tevens heeft hij zijn sporen verdiend als bondsscheidsrechter. Wij herinneren ons Simon als een mensenmens die op een innemende manier goed kon netwerken en verbinden en op heel veel vlakken maatschappelijk actief was.

Op 1 maart is op indrukwekkende wijze afscheid genomen van Simon in de Haarlemse Kathedraal waar hij veel en graag kwam. We zijn Simon dank verschuldigd voor alles wat hij voor de club heeft gedaan en we gaan hem missen langs de lijn!

We wensen familie en vrienden veel sterkte met het grote en plotselinge verlies.

Bestuur van Sv. Alliance ‘22