Toernooibeurs weer succesvol

Afgelopen vrijdagavond hebben we voor de 4e keer een toernooibeurs gehouden in de kantine van Alliance. Een toernooibeurs is er om teams uit te wisselen voor toernooien, om zsm je toernooi vol te krijgen. De afgelopen toernooibeurzen hadden we gemiddeld 15 clubs die vertegenwoordigd waren en nu maar liefst 19 clubs die de Alliance kantine bezochten, het waren er 22 maar 3 clubs konden helaas toch niet.
Bij binnenkomst kregen de deelnemers een muntje om koffie of thee te halen. We verwachtte rond de 40 mensen, want de clubs moesten aangeven met hoeveel mensen ze zouden komen.
De deelnemende clubs waren: Alliance, Foreholte (Voorhout), Buitenboys (Almere), RCH, Geuzen Middenmeer, WSV`30 (Wormer), Hillegom, zvv Zaanlandia, De Wherevogels (Purmerend), RKDES (Kudelstaart), DZS (Wijdewormer), sv Nieuw Utrecht, Sporting Leiden, Ter Leede (Sassenheim), Teijlingen (Sassenheim), De Kennemers, Alphense Boys (Alphen a/d Rijn), Kon. HFC, DSOV.
Dus een overvolle kantine van Alliance, ik heb alleen maar positieve reacties gekregen, waar sommige clubs zeiden dat ze ook wel zo`n beurs wilden organiseren.
Volgend jaar oktober zal de 5e editie van de toernooibeurs worden gehouden….Geschreven door Robin de Zwart