Lintjesregen Alliance ’22: Supertrio benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau

Gisteren hebben drie Alliancers een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Ed Dénis, Hans Homburg en Rob Kroonstuiver zijn op het Haarlemse stadhuis benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau vanwege hun maatschappelijke verdiensten, in het bijzonder voor hun grote inzet voor de voetbalvereniging Sv. Alliance ‘22.

Supertrio1

Ed Dénis, Hans Homburg en Rob Kroonstuiver zijn al respectievelijk 44, 23 en 16 jaar, in verschillende functies actief in de vereniging.

Ed, Hans en Rob verschenen vanochtend op het stadhuis, in de veronderstelling dat ze daar waren omdat voorzitter Ben Steeman een lintje zou ontvangen, toen bleek dat ze zelf de onderscheiding opgespeld zouden krijgen. De burgemeester: “Ik kom bij een 3-tal heren hier vooraan, met de sjaaltjes om de schouders, de heren Ed Dénis, Hans Homburg en Rob Kroonstuiver en als je ze ziet weet je direct waar het over gaat. Dit gaat over de Haarlemse voetbalvereniging Sv. Alliance ’22. Alliance kan beschikken over 3 kaderleden met uitzonderlijke organisatorische kwaliteiten die garant staan voor een gestroomlijnde logistiek, met daarnaast ook nog hun afzonderlijke kwaliteit die ook weer in dienst staat van Alliance.”

De pers was volop aanwezig om deze unieke gebeurtenis te verslaan, zie hierbij het mooie item dat NH Nieuws heeft gemaakt en het artikel in het Haarlems Dagblad.

Na afloop van de ceremonie hebben we bij Alliance, met familie en vrienden, nog een toost uitgebracht op ons Supertrio en zijn de heren geïnterviewd door Libero Magazine en 433 Magazine. De artikelen verschijnen in de eerstvolgende editie van beide voetbalmagazines.

Namens de hele club feliciteren we nogmaals onze Supertrio!

Bestuur Sv. Alliance ‘

Supertrio2