Rokers gezocht!

Voor de projectgroep ‘Alliance Rookvrij’ zijn we op zoek naar een aantal spelers en trainers of coaches die roken. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat in het proces om naar een rookvrije club te gaan ook de mening en het belang van rokers meegenomen wordt.

Met Alliance sluiten we aan bij de beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’, waarin wordt toegewerkt naar een samenleving waarin opgroeiende kinderen worden beschermd tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgeving waar kinderen veel komen rookvrij maken. Dan komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Zo beschermen we kinderen en zorgen we dat zij rookvrij opgroeien. Een rookvrije sportclub draagt bij aan een Rookvrije Generatie.

In de recente poll over zaken die binnen onze club besproken moeten worden, scoorde ‘Rookvrij’ (na ‘Gezonde kantine’) als belangrijkste onderwerp. Dit leeft dus ook binnen Alliance!

Wil je niet alleen over dit onderwerp te praten, maar daadwerkelijk meewerken aan ‘Alliance Rookvrij’, grijp dan nu je kans om deel te nemen aan de projectgroep.

Meld je aan door deze week een mail te sturen aan commun-cie@alliance22.nl.

Rookvrij