Aanmelden bij Alliance

Voetballers en voetbalsters die interesse hebben om te komen voetballen bij Alliance, kunnen zich aanmelden. Daartoe kunnen zij of hun ouders/verzorgers gebruik maken van ons aanmeldformulier

Aanmeldingen tot en met vrijdag 13 april 2018 ontvangen uiterlijk zondag 15 april 2018 een reactie van de vereniging of er plaats is, of er misschien plaats is, of er geen plaats is. We zitten qua teams aan het maximum op onze accommodatie en we hebben relatief weinig verloop, dus de kans bestaat dat we niet iedereen kunnen plaatsen.

In de week van 16 april 2018 plaatsen wij op onze website een update met in welke teams nog plekken zijn. Op die plekken nemen we dan nog aanmeldingen in behandeling.

Bij plaatsing sturen wij naar het opgegeven e-mailadres de lidmaatschapsovereenkomst. Nadat die volledig ingevuld, ondertekend en toegestuurd is, zullen wij de definitieve lidmaatschap bevestigen.

Voetballers en voetbalster uit het geboortejaar 2012 zijn altijd van harte welkom mee te trainen met onze mini's, elke zondag van 9.30 tot 10.30 uur. Voetballers en voetbalsters uit het geboortejaar 2013 zijn daarbij ook van harte welkom vanaf hun vijfde verjaardag. Voetballers en voetbalsters uit het geboortejaar 2011 kunnen de rest van het seizoen komen mee trainen met de oudere mini's: elke zondag van 10.45 tot 11.45 uur.