Zondag 1 nacompetitie voor promotie

Ons vlaggenschip heeft, middels een periodetitel, nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse bereikt! De eerste ronde wedstrijden in dit geheel zijn de volgende:
Zondag 17 mei 14:00:
      BEEMSTER 1 Vs. ALLIANCE 22 1 (1-0)
~~~
Maandag (2e pinkster) 25 mei 14:00 de return:
ALLIANCE 22 1 Vs. BEEMSTER 1


Helaas verloor Alliance'22 ZO1 de eerste ontmoeting met Sv Beemster, aangaande 1e ronde nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse, met 1-0. Maar dat hoeft niet onoverkomelijk te zijn, a.s. maandag 2e Pinksterdag, is de return op Sportpark Alliance'22!! Daar moet het dan maar gebeuren wat ons betreft. (Verslag zie HD van vandaag http://digikrant.haarlemsdagblad.nl/)
Hier nog even de KNVB Nacompetitie regels:
Als na het spelen van deze twee wedstrijden nog geen beslissing is verkregen op basis van wedstrijdpunten, dan is het doelsaldo van deze twee wedstrijden beslissend. Is dit ook gelijk, dan wordt de tweede wedstrijd als volgt verlengd:
a. Onmiddellijk na het verstrijken van de negentig minuten volgt in deze wedstrijd een verlenging van twee keer vijftien minuten.
b. Is er na het spelen van twee keer vijftien minuten nog geen beslissing gevallen, dan bepaalt het nemen van strafschoppen, op de wijze zoals omschreven in de "Spelregels veldvoetbal‟, de winnaar.
De winnaars van deze wedstrijden plaatsen zich voor de volgende ronde (Tegen de winnaar van Zeevogels/HBC http://www.zeevogels.nl/zeevogels-leidt-na-eerste-helft/) .
Tot maandag 14:00 (nieuwe tijd)!

S.v. Beemster speelt nacompetitie tegen degradatie uit de 3e klasse. Ze eindigde op de 12 plaats (2-na laatste) in de 3e klasse B, maar in de 3e periode wel als 4e. We hopen dat iedereen onze mannen de beste support zullen geven zoals dat al het hele seizoen het geval is!


http://www.alliance22.nl/images/stories/zondag-1/zondag1-wedtstrijdposter.jpg

Aanbieding-Alliance-wall-en-das-2

Alliance Wall + Alliance Sjaal + Kika van 37 Euro voor slechts 30 Euro!

Meer weten? Vraag erom aan aan de bar of bij het bestuur.