Wo 15/04 Wijnproeverij bij Alliance

kurk wijnproeverijOp 1 april jl. heeft er in de Alliance kantine al een bijeenkomst plaatsgevonden waar nieuwe huiswijnen voor de Alliance kantine gekozen zijn.

Ondanks de welbekende 'bier-cultuur' in de voetbal kantine's, is er ook behoefte aan een lekker wijntje in de kantine. Alliance heeft een heuse wijnkenner in huis gehaald, en als sponsor weten aan te trekken.


Deze is bijzonder actief en gedreven en wil zijn enthousiasme en kennis ook nog graag met mensen delen.Frans Koster van XaVin wijnen, zijn bord vindt u onder het scorebord, heeft een gezelschap bestaande uit enkele vaste gasten of supporters, spelers, vrijwilligers en toezichthouders, welke allen interesse in wijnen hebben, begeleid en geïnformeerd in hun keuze voor een rode wijn, witte wijn en voor de komende zomerse dagen een rosé. Deze selectie zal spoedig zijn intrede doen in ons assortiment.

Uitnodiging: Wo 15 april combinatie van duurzame energie en wijnproef avond bij Alliance

Indien er meer geïnteresseerden zijn, Frans zal op 15 april wederom enkele van zijn wijnen laten proeven tijdens een bijeenkomst in de Alliance kantine voor "Toekomstdenkers, Wijngenieters en Kindervrienden".

>>>>> Uitnodiging + aanmelden onderaan de pagina (PDF) en in de kantine <<<<<

slide
 
XaVin wijnen