Uitnodiging ALV op 17 november

Het bestuur van sv. Alliance '22 nodigt al haar leden, oud-leden, donateurs en andere belangstellenden van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op maandagavond 17 november 2014, vanaf 20.00 uur in de Alliance kantine.

Naast de vaste onderwerpen (oa. de financiële verantwoording van Vereniging & Stichting en diverse jaarverslagen) wordt die avond de geheel vernieuwde en gemoderniseerde Alliance site feestelijk onthuld.
Na de pauze is de agenda ingeruimd om met zoveel mogelijk Alliancers en ouders stil te staan bij en met elkaar over te discussiëren over twee belangrijke thema's: "respect op en rond het veld" en "Alliance: een veilige omgeving" .

Deze onderwerpen zijn van groot belang voor iedereen en gaan we interactief met alle aanwezigen bespreken.
Als je respect en veiligheid ook belangrijk vindt en zeker als je iets over deze onderwerpen kwijt wilt, zorg dat je erbij bent op 17 november!

alv2014-550

De week voor 17 november zullen ter voorbereiding de agenda en andere documenten via de Alliance-site gepubliceerd worden, dus tot 17 november,

namens het bestuur,
Ben Steeman

Bijlagen:
Bewaar het bestand Convenant Voetbal met Respect in Haarlem eo.pdfConvenant Voetbal met Respect in Haarlem eo.pdf759 kB14-11-2014 10:11