Alliance 18 pupillentrainers rijker

Van 7 maart tot en met 6 juni jl. hebben 20 deelnemers van Alliance en EDO met goed gevolg de KNVB-cursus pupillentrainer doorlopen. De cursisten kregen op de afsluitende avond het diploma uitgereikt door de docent, Joop Lensen.

Joop Lensen heeft met grote deskundigheid en een aanstekelijk enthousiasme de nodige theoretische en praktische kennis op de cursisten weten over te brengen. Er was een grote betrokkenheid tussen de docent en cursisten. Ondanks het ongeval dat Joop halverwege de cursus is overkomen, wilde hij per se de cursus bij Alliance afmaken. Het bewijs dat de klik wederzijds was.
Naast het cursusdeel moesten ook nog opdrachten worden uitgevoerd en uitgewerkt.
Dit ervaringsdeel bestond uit het ten minste geven van zes trainingen en het coachen van drie wedstrijden.

Het is verheugend dat Alliance weer 18 gekwalificeerde pupillentrainers rijker is, die hun opgedane kennis het komend seizoen in de praktijk op de jeugdteams zullen overbrengen.

Alliance 18 pupillentrainers rijker

De nieuwe pupillentrainers van Alliance: Youri van Baarle, Bastiaan Bakker, Thijs Cassée, Dennis Dijkstra, Daniël van Egmond, Michael Gijzenberg, Jurrian de Gruijter*, Jan Klaus*, Lucas Koning, Cor de Lange, Peter Mous, Niek Peters, Martijn Rademakers, Ruud Slewe*, Guy Thimister, Remco van der Velde, Frank Versteeg en Koen Wentinck.
Foto: Rob Gansner (* niet op foto).

Trainers, van harte gefeliciteerd met het behaalde diploma en veel succes.

Met dank aan Rob Gansner voor de praktijkbegeleiding, Rob Kroonstuiver voor de ondersteuning en alle F-, E-, D-pupillen en teamleiders die tijdens het praktijkgedeelte met veel inzet en enthousiasme hebben bijgedragen aan het succes van de cursus.

Ton de Bok