D4 Het balletje rolt weer tegen Ouderkerk

Op deze regenachtige zaterdagochtend trad de D4 aan tegen Ouderkerk D6. De contacten waren er gebleven want vorig seizoen hebben we tegen een aantal van deze boys en de coach gespeeld met de E-pupillen, maar toen in Ouderkerk onder de rook van de Amsterdam Arena. Dit team van Ouderkerk had een aantal goede spelers rondlopen. Vanaf het begin zat de D4 niet echt lekker in z`n vel, immers Ouderkerk was sterker maar de kansen waren er voor Alliance, op het afronden moet dus nog even getraind worden willen we een rol gaan spelen in deze voorjaarscompetitie waar we gepromoveerd zijn van de 4e naar de 3e klasse.

We gingen met een 0-1 achterstand de rust in. In de tweede helft werd het al gauw 0-2, alhoewel in de eerste helft Mark de paal trof, lukte het Thomas in de tweede helft de paal te raken. Uiteindelijk was het Loek die de 1-2 binnentikte en daar zou het bij blijven. Begin augustus speelden we ook een paar oefenwedstrijden die dik werden verloren, dus dat beloofde niet veel goeds voor de najaarscompetitie maar de D4 deed het heel erg goed in de najaarscompetitie met een tweede plaats. Vandaag was dus onze eerste nederlaag sinds lange tijd. Maar ja volgend weekend staat er de bekerwedstrijd tegen het sterke DIOS op het programma, dus dit was geen goede generale voor volgende week zaterdag!!