Alliance B2 Kampioen! [+foto/video]

foto-bloemen-kampioensschaal-B2-kampioen-2012-2013Alliance B2 is na een zwaar bevochten gelijk spel tegen Velserbroek B1 kampioen geworden van de tweede klasse.
Met 26 punten uit 12 wedstrijden is B2 niet meer in te halen. De ploeg van trainer/coach Ben Kauling scoorde 42 goals en kreeg de minste, 16, tegen.

De forse tegenstander VVH wilde tegen Alliance kost wat kost winnen. Dat is het bekende eergevoel in het voetbal. Fel spel en de groen zwarten die niet hun beste wedstrijd speelden, brachten een vechtwedstrijd. Niet mooi, maar wel spannend. Ook de B2 mannen kennen blijkbaar zenuwen.

Een prachtige vrije trap van Marnix Beekelaar en een beauty van Thomas Poulussen in de tweede helft betekenden 2-2. Zelfs de strafschop in de laatste minuut nadat Justin Hazel was gevloerd ging er niet in.

Maar de titel was binnen en vol trots ontvingen de waardige kampioenen de schaal en de bloemen. Helaas ontbraken Bas en Arvid. Gefeliciteerd B2, en Ben super bedankt!!! Dik verdiend!

video-b2-kampioen
Foto's [+] Klik om te vergroten - Rechter muisklik om te downloaden

foto-bloemen-kampioensschaal-B2-kampioen-2012-2013 foto-ben-feliciteerd-team-B2-kampioen-2012-2013