UPDATE: Corona protocol SV Alliance ’22

logo alliance

Update 18 oktober: trainingen senioren en O19

Op 14 oktober heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Aanvankelijk werd aangegeven dat teamsporters vanaf 18 jaar niet meer mogen trainingen. Inmiddels is duidelijk dat dat wel kan en mag, als daarbij strikte regels worden aangehouden.Voor het voetbal bij sv Alliance ’22 betekent dit het volgende:

  • >> Senioren en O19 teams (vanaf 18 jaar) mogen in groepjes van 4 personen, met maximaal 30 spelers op één veld trainen. Daarbij moet de ruimte tussen groepjes duidelijk zijn afgebakend en mogen de groepjes onderling niet mengen. Tijdens de hele training moeten spelers 1,5 meter afstand houden. Er mogen géén (onderlinge) wedstrijden gespeeld worden. Teams die onder deze condities willen trainen, kunnen dat bij Menso de Maar melden (zie de mail die hierover aan de trainers is verstuurd).
  • >> Jeugd (t/m 17 jaar) mogen gewoon in teamverband trainen (incl. onderlinge partijtjes). Wedstrijden tegen andere verenigingen zijn niet toegestaan. De competitie is stilgelegd.
  • >> Spelers en trainers moeten omgekleed naar de training komen en na afloop direct naar huis.
  • >> Bij trainingen zijn toeschouwers niet toe gestaan. Ouders moeten buiten het complex blijven.
  • >> De kleedkamers en de kantine blijven gesloten.

 

De extra maatregelen gelden ten miste tot 11 november. Als gevolg van de nieuwe regels is het coronaprotocol van 1 oktober vervallen.

Als alternatief voor de competitiewedstrijden, kunnen jeugdteams op zaterdag onderling wedstrijden spelen of een gemixte toernooivorm organiseren. Hou daarbij rekening met het veld-/tijdschema dat Tony heeft rond gestuurd.


coronaprotocol Alliance