UPDATE: Corona protocol SV Alliance ’22

Vanaf 23 maart 2022 zijn alle Corona maatregelen afgeschaft.
Alliance '22 roept haar leden en bezoekers nog wel op om de algemene adviezen in acht te nemen.

Corona buiten houden3

Update 18 december 2021

Beste leden en ouders,

Door de nieuwe maatregelen van de overheid, die per morgen ingaan, zijn we genoodzaakt alle activiteiten op ons complex met onmiddellijke ingang te stoppen. Alle geplande wedstrijden van zondag 19-12-2021 zijn afgelast en de mini-trainingen kunnen doorgaan (maar zonder ouders). Vanaf nu is dan ook de winterstop officieel begonnen en die loopt t/m 14 januari. In het weekend van 15 en 16 januari hopen we weer open te kunnen gaan en zullen indien daar aanleiding toe is u via onze website op de hoogte houden, ook zullen we later hier weer communiceren wanneer er weer getraind mag worden.


Het bestuur van Alliance’22 wenst iedereen alsnog een mooie kerst en vooral een gezond 2022.


Hou de moed erin!

Het bestuur

 

Update 28 november 2021

Wat betreft de verscherpte maatregelen en een nieuw trainingsschema gelden er per 28/11/2021 nieuwe richtlijnen: lees meer.

 

Update 5 november 2021


Aan alle leden en ouder(s), verzorger(s) van (jeugd)leden en tegenstanders van Alliance,logo alliance

 

Naar aanleiding van de coronapersconferentie van afgelopen dinsdag is er veel gesproken over het al dan niet verplichten van een QR-code voor volwassenen bij het bezoek aan een sportclub. Wij hadden gehoopt dat er voor Alliance geen nieuwe maatregelen zouden gelden maar we ontkomen er niet aan om een aantal zaken aan te scherpen.

 

Met ingang van zaterdag 6 november geldt dan ook dat iedereen van 18 jaar of ouder alleen de kantine kan betreden op vertoon van het corona toegangsbewijs (app).

We vragen iedereen die de kantine binnengaat om zijn of haar corona toegangsbewijs te laten zien aan de bar.

Daarnaast geldt:

Deze maatregelen gelden voor alle dagen van de week.
- Voor het betreden van de kleedkamer geldt ook dat iedereen van 18 jaar en ouder over een corona toegangsbewijs moet beschikken. Wij gaan er vanuit dat de teams de controle hierop zelf doen.
- Ook bij informatieavonden en andere activiteiten ’s avonds gelden deze maatregelen.
- Voor vrijwilligers (zoals bardienst, wedstrijdsecretariaat, trainers, coaches, etc) geldt dat zij geen corona toegangsbewijs nodig hebben als zij hun vrijwilligerstaken aan het uitvoeren zijn.

 

Waar we opnieuw aandacht voor willen vragen is:

Houd je aan de basisregels: houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot elkaar en blijf thuis bij klachten. Zie hier svp ook echt op toe bij je kind(eren).

 

We zullen dit met elkaar moeten doen, dus we hopen op jullie begrip en medewerking.

Ons is er alles aan gelegen dat iedereen kan blijven voetballen!SAMEN STOPPEN WE CORONA EN KUNNEN WE LEKKER BLIJVEN VOETBALLEN

 

Bestuur Alliance ‘22