DE LAATSTE TWEE MAANDEN VAN ONS JUBILEUM: MIS NIETS!

De Reünie op 25 november

Op vrijdagmiddag 25 november van 14.00 tot 17.00 uur organiseren we de reünie voor oud-leden, leden, families en genodigden. 

Een moment om met oud team- en clubgenoten herinneringen uit te wisselen, al dan niet ondersteund met oude foto’s. Er zullen ook vele foto’s uit het club-archief fysiek en op schermen getoond worden. Na het welkomstwoord van voorzitter Robert Graat wordt het 100-jarig-jubileum boek feestelijk gepresenteerd. Om 16:00u. is het tijd voor het Alliance Clublied, zie ook de PDF onderaan of download 'm hier.

Meld je aan via reunie@alliance22.nl 

 

Voetbalwedstrijd Nederland - Ecuador

Aansluitend op de reünie kijken we in de feesttent met zoveel mogelijk Alliancers naar de 2e wedstrijd van Nederland op het WK in Qatar. Onder het genot van oranje tompouces tijdens de 1e helft en friet met frikandellen in de 2e helft!

 

De slotfeesten

Op vrijdag 25 november is van 19.30 tot 23.00 uur de feesttent ingeruimd voor het slotfeest voor alle jeugd van 12 tot 17 jaar. Het programma van deze avond wordt in nauw overleg met de jeugd zelf samengesteld, maar denk bv. aan een photo-booth, e-football games, voetbalspelletjes en een quiz. Het thema is natuurlijk "Groen - Zwart"!

Op zaterdag 26 november is van 19.30 tot 00.00 uur het  grote (18+) eindfeest, ook met het thema "Groen - Zwart"!

De deuren gaan open om 19.30 uur dus zorg dat je op tijd bent. Want om 20.30 opent Dries Roelvink het bal!

Vanaf 21.00 tot en met 00.00 zal de band Noah met geweldige covers de dansvloer vullen!

NU JE TICKETS KOPEN:

Je kunt je ticket van € 10,-  kopen via de QR-code of via deze link (met de mogelijkheid van een extra ticket voor 1 introducee).

 

QR slotfeesten alliance 2022

Het Voetbalplaatjesalbum
Afgelopen zaterdag hebben we de laatste maanden van ons jubileum afgetrapt met de onthulling van het geweldige voetbalplaatjesalbum. Van 3 oktober tot 27 november kunnen de plaatjes van 796 Alliancers gespaard worden bij de 4 winkels van AH Vos. Koop je album in de Alliance kantine! Wil je alle plaatjes uit het album winnen, doe mee met de Jubileum Loterij!

 

De afsluitende Jubileum Pub Quiz

Op vrijdag 28 oktober worden de hersencellen van iedereen getest met de afsluitende Jubileum Pub Quiz. Om 17.30 uur voor de jeugd (tot 17 jaar) en om 20.30 uur voor leden, families, buren en sponsors.
Meld je team aan (minimaal 4 personen, maximaal 6 personen) via 100jaarvrijdagavond@gmail.com

 

Win alle voetbalplaatjes!
We zien iedereen graag terug bij al deze evenementen.
Maar doe met je naam op de Alliance Wall mee met de Jubileum Loterij. Je maakt nu kans op de geweldige extra prijs: De volledige set van alle voetbalplaatjes van het plaatjesalbum!


De jubileum commissie, Leonie Koster & Ben Steeman

Bijlagen:
Bewaar het bestand Clublied Sv Alliance 22.pdfClublied Sv Alliance 22.pdf117 kB22-11-2022 11:34