Alliance Voetbalplaatjesactie gestart!

Zaterdag 1 oktober is het enige echte Alliance voetbalplaatjesalbum gepresenteerd, daarmee is de spaaractie officieel van start gegaan. Het fraaie album is nu in het weekend te koop in de kantine (4,50). Sparen doe je bij de vier winkels van AH Vos. De actie loopt tot en met 27 november.

 

Alliance Voetbalplaatjesactie gestart 1

Het eerste album én de eerste set plaatjes werd zaterdag uitgereikt aan Corque Lycklama. Zij kwam met het idee voor het album en had een groot aandeel in het organiseren van de fotosessies, waar alle Alliancers zich konden laten vereeuwigen op een voetbalplaatje. Ook de andere leden van het team dat afgelopen maanden heel hard aan het album heeft gewerkt (Ben Steeman, Frank van de Peppel, Micha van Oss), werden in het zonnetje gezet. Zij ontvingen een ingelijste print van hun eigen voetbalplaatje. Dank was er ook voor Joëlle Vos en Fred Icke van Albert Heijn Vos, onze clubsponsor waarmee we deze toffe actie samen organiseren.

Alliance Voetbalplaatjesactie gestart 2

 

De presentatie van het album werd afgesloten met een preview van het vrolijke promo-filmpje dat met een aantal spelers in de winkel aan Westergracht is opgenomen en dat vanaf deze week te zien is in de winkels én in de kantine.

 

 

 

 

 

En nu is het dan zover… Na maanden van voorbereiding is het fraaie album verkrijgbaar en kan iedereen beginnen met het verzamelen van de 800 plaatjes. Via de winkels van Albert Heijn Vos komen maar liefst één miljoen Alliance plaatjes in roulatie. Dus … Spelers klaar? Sparen maar!

 

 

 

 

Alliance Voetbalplaatjesactie gestart 3

 

Op de foto: Corque Lycklama, Ben Steeman, Frank van de Peppel. Op de foto ontbreekt Micha van Oss die tekende voor de fraaie vormgeving van het album.