Jubileumjaar sv. Alliance ’22 van start!

IMG 1525
Op zaterdag 5 en zondag 6 maart hebben we eindelijk ons jubileumjaar gestart. Verspreid over beide dagen zorgde activiteiten op het veld voor een vrolijke drukte. Daarnaast heeft een grote groep Alliancers (jeugd, ouders, spelers en belangstellenden) de onthulling van het fraaie jubileumlogo, het jaarprogramma en de mooie extra’s meegemaakt.
 
De reacties op de presentaties, die Ben Steeman namens de jubileumcommissie verzorgde, zijn heel positief en er is terecht enthousiast geapplaudisseerd voor Mischa van Oss, die alle fraaie ontwerpen heeft gemaakt. Maandag deed het Haarlems Dagblad ook verslag van onze kick-off!
 
button webshop
 

 

Hoodie en Alliance Wall
Het jaarprogramma is nu bekend en de diverse activiteiten gaan eind deze maand van start! Iedereen kan HIER de mooie jubileum hoodie bestellen (verkrijgbaar in vele maten!). Eind maart gaat ook de inschrijving voor de geheel vernieuwde Alliance Wall van start en hoor je meer over de jubileumloterij die hier aan is verbonden.Nu ook HIER te bestellen!
 
Jubileumboek en Voetbalplaatjes
Naast de al genoemde extra’s is bij de kick-off ook nog het jubileumboek genoemd, dat tijdens de festiviteiten op 25/26 november zal worden gepresenteerd.
En als grote verrassing is tenslotte bekend gemaakt dat iedereen zijn eigen voetbalplaatje en dat van alle Aliance voetbalsters en voetballers kan gaan sparen voor het uniek Alliance Jubileum voetbalplaatjesalbum! Die speciale actie gaat na de zomer van start samen  met AH Vos, onze nieuwe hoofdsponsor. Verder berichten volgen later.
 
De jubileumcommissie en het Alliance bestuur wensen iedereen een geweldig jubileumjaar toe!