SV. Alliance '22 - 100 jaar lustrum

alliance retroOp 25 november 2022 is de 100e verjaardag van SV. Alliance '22. Een geweldig jubileum waar we in 2022 een groot festijn met zijn allen van willen maken. Natuurlijk vraagt zo'n bijzonder jubileum de nodige voorbereiding. Daarom hebben ca. 20 enthousiaste Alliancers in november vorig jaar een eerste brainstorm gehouden.

De vele ideeën uit die sessie zijn intussen verdeeld in 8 jubileum thema's/onderwerpen. En voor elk van die thema's/onderwerpen is een groep bijeengebracht, die een eerste plan van uitvoering uitwerkt. De planning is dat eind maart die eerste plannen met het bestuur en natuurlijk binnen Alliance gedeeld kunnen worden.

De 8 thema's/onderwerpen zijn de volgende:

- Jubileum boek

- Jubileum toernooien, - wedstrijden en andere jeugdactiviteiten

- Loterij en andere "fund-raisers"

- Alliance creatief (foto's, video's, kunstobjecten, ..)

- Feesten/borrels/spelactiviteiten/...

- Aandenken 100 jarig bestaan

- Reünie

- Communicatie

 

De meeste groepen zijn al gestart (via Zoom of Teams!) met eerste uitwisselingen, maar er is zeker nog behoefte aan extra hulp en meedenkers. Dus iedereen die denkt bijdragen te kunnen leveren is nog van harte welkom. Bij deze roepen we dan ook ouders van onze jongste jeugd, maar ook de grote groep van jonge senioren op om zich aan te melden. Vele handen maakt licht werk!

 

De komende maanden zullen we regelmatig de ontwikkelingen met iedereen delen. De centrale contactpersonen zijn Leonie Koster en Ben Steeman, te bereiken via mail jubileum@alliance22.nl.