JO14-2 eindelijk winst in Nieuw Vennep

Na een oefenwedstrijd, bekerwedstrijd en een competitie nederlaag ging Alliance O14-2 vol vertrouwen naar Nieuw Vennep, DIOS JO14-4 was de tegenstander. Na vorige week waar we een hele goede eerste helft gespeeld werd, afgewisseld door een slechte tweede helft. Dus afgaand op de 1ste helft van vorige week gaf de burger moed, DIOS JO14-4 had immers vorige week dik gewonnen van DSS, ook dit team van DIOS waren lange gasten. De wedstrijd begom om 10 uur, we waren amper begonnen en de bal lag al in het netje, 1-0 DIOS.
De jongens hadden de slaap uit de ogen gevreven, de O14-2 stond op en gaf zich niet gewonnen, er werd behoudens de 1ste 5 minuten prima gespeeld, na 10 minuten was het Tomas die de gelijkmaker produceerde. Er werd goed tikkie takkie gespeeld door de jongens, niet veel later was het Thomas Lei die de O14-2 op voorsprong bracht, die zijn solo prima afronde. De O14-2 raakte op stoom want na 25 minuten ronde Brody prima af na een prima combinatiespel waar op getraind is 1-3. Niet veel later scoorde DIOS de aansluitingstreffer, het maakte het duel weer spannend. Nog voor de rust scoorde O14-2`s nieuwe aanwinst Jeroen zijn eerste doelpunt uit zijn nog prille carriere 2-4. Met een goed gevoel gingen we de rust in. Terugkijkend op de 1ste helft werd er goed gevoetbald. Nu hopen dat de tweede helft niet als vorige week het team in elkaar zakt. Niets was minder waar, de verdediging stond redelijk gaf weinig kansen weg, aanvallend hadden we teveel kansen omzeep geholpen, we zullen maar zeggen “je kan NIET alles hebben”. Het bleef de tweede helft lang 2-4, na een kwartier scoorde Thomas Lei op snelheid de 2-5. De wedstrijd was gespeeld, maar door een snelle jongen voorin bij DIOS werd de verdediging eruit gelopen wat de 3-5 betekende. Uiteindelijk was het Yannick die de slot op de deur gooide en de 3-6 eindstand op het scorebord zette. Al met Al een goede wedstrijd van onze boys. De coach is trots op jullie!!!
Volgende week staat voor de O14-2 de thuiswedstrijd tegen FC VVC op het programma. DUS KOM ALLEN OM DE BOYS AAN TE MOEDIGEN!!!