JO15-3G verliest van Terrasvogels

Na de daverende seizoens-opening tegen de DSS-meiden vorig weekend ontvingen wij deze week de Terrasvogels JO15-1. Het werd een gelijkopgaande 1e helft, waarin wij wel wat kansjes kregen, (een mooie na een schitterende solo-actie van Lize), verder vaak via de ongrijpbare Rubie op rechts, maar uiteindelijk toch met 0-2 gingen rusten. Dat was 2x onnodig want wij waren zeker niet zwakker. Sterker nog, de verdediging stond als een huis met de stabiele Eef achter de af en toe naar adem happende Esther, de geconcentreerde Pien, de elegante Jessica en de felle Uzza. Daardoor kreeg keeper Isabelle bijna niks te doen. In de 2e helft bleef dat hetzelfde, toen Sterre de resolute chef van de laatste linie was.
In de tweede helft werden we steeds sterker en de kansen regen zich aaneen. Na de 0-3 liet de herstelde Hannelore zien dat ze haar ‘touch’ nog niet kwijt is. Uit een prachtige pass van haar scoorde Lize de 1-3. Lune, Anna, Hannah en Rubie lieten af en toe verrukkelijke combinaties zien, maar in de afronding waren we net niet genadeloos genoeg of te sociaal. Op links liet Zhitao in haar eerste wedstrijd na de vakantie zien, dat ze nu al in vorm is en Luca had een erg goede tweede helft.
Als we alleen naar het scorebord kijken kunnen we niet tevreden zijn, maar qua spel en inzet ziet dit er erg goed uit, meiden!