D3 gelijkspel tegen Zandvoort

Voor de D3 stond om klokslag half 9 de thuiswedstrijd tegen  Zandvoort  D2 op het programma.  Zandvoort is het enige team dat koploper  HFC  heeft verslagen.  Dus  de  D3  moest oppassen.  De D3 heeft de laatste weken een beetje moeilijk met scoren,  er zijn veel kansen nodig.  Het begin van de wedstrijd was Zandvoort oetsje sterker,  maar vrij vlot in de wedstrijd kwam de D3 op voorsprong door goed doorzetten van Joshua die vanaf links de bal goed voorzette zodat  Yannick alleen zijn voet er tegenaan hoefde te zetten en zodoende stond het 1-0 voor de groen-zwarten.  Na die 1-0 drong Zandvoort aan want 10 minuten na de openingstreffer was het alweer gelijk.  Daarna was de D3 de kluts kwijt,  want uit een corner en niet goed verdedigen stond het 1-2.  Nog voor de rust was hetzelfde kwam Zandvoort op 1-3,  uit een identieke situatie als de  tweede goal van Zandvoort en zodoende gingen we met 1-3 rusten.  De eerste helft was niet één van de beste helften die we speelden, de schade bleef beperkt tot 1-3.  De tweede helft hoopten we op betere tijden.  We hadden de tweede helft alles redelijk onder controle,  diverse kansen leverde dit op,  uiteindelijk kreeg de D3  een strafschop te nemen,  echter de D3 heeft geen echte penaltykiller,  gezien het aantal gemiste strafschoppen die we mochten nemen.  Ook vandaag mocht Tom aanleggen voor de pingel,  zijn penalty  werd naastgeschoten.  Dus heel lang bleef het 1-3,  eindelijk 10 minuten voor tijd tikte Hugo de genomen corner van Tom binnen  2-3.  Met nog 10 minuten te gaan  drong de D3 aan maar leverde wel wat kansen op maar geen doelpunt,  Zandvoort begon met tijd rekken,  eindelijk 1 minuut voor tijd scoorde Tomas  uit eveneens een corner van Tom de verdiende  gelijkmaker  3-3.

Volgende week wacht de D3  de uitwedstrijd tegen hetzelfde Zandvoort……