C4M, niet leuk voor jongens….

Daarmee bedoel ik niet dat ze er niet leuk uitzien of ongezellig zijn, integendeel. Het is meer dat wij als begeleiding ons steeds grotere zorgen gaan maken over het geestelijk welbevinden van het mannelijk volksdeel (niet alleen de jongens, ook hun vaders), na weer zo’n ontmoeting met de C4M-dames.
Afgelopen zaterdag waren de mannen van DSS C8 het slachtoffer. Al in de 1e minuut stuurde Eef sneltrein Lize weg, die strak en laag voorzette en Hannah stond precies op de goede plek: 0-1. Daarna ontbrandde een leuke wedstrijd, waarin de DSS’ers lieten zien dat ze aardig kunnen voetballen. Keepster Isabelle was gelukkig in topvorm en verrichtte een serie goede reddingen.
Maar de goals vielen aan de goede kant, vooral door de snelle uitbraken over rechts. Nu was het Rubie die de 0-2 handig binnen-tikte. En voor rust een kop-goal: jawel, Pien uit een corner.
Na rust zagen we een vergelijkbaar spelbeeld. De wedstrijd was op het oog aardig in balans, maar DSS kreeg steeds meer moeite om gevaarlijk te worden in het penalty-gebied. Na weer zo’n geweldige snelle aanval over Lize lieten wij even zien hoe het moet: Lune dook precies op tijd voor de goal op en werd prachtig aangespeeld: 0-4. Daarna Hannah alleen op de keeper af: 0-5 en tenslotte had Lize ook haar goaltje verdiend.
Mooie zes nul, meiden. We doen weer mee voor de 1e prijs.