D3 heeft moeite met SVIJ

In de vroege ochtend stond er voor de D3 een thuiswedstrijd op het programma tegen SVIJ D2. De uitwedstrijd leverde winst op na een moeizaam begin. SVIJ staat onderaan, maar toch hadden we moeite in de
1ste 20 minuten om het spel te maken door goed combinatiespel van SVIJ. We kregen wat schaarse momenten, maar halverwege de eerste helft was het SVIJ dat brutaal de leiding nam 0-1. Na 20 minuten bracht Yannick met een mooie solo de stand weer in evenwicht.
Na die 1-1 scoorde Joshua op schitterende wijze randje strafschopgebied de verdiende voorsprong 2-1, er was 14 MINUTEN GESPEELD!!!!! Daarna ging het snel want met een paar minuten spelen in de eerste helft scoorde SVIJ de gelijkmaker. We moesten winnen om in het spoor van HFC te blijven. Een minuut voor het rustsignaal was het Joshua die uit een corner de 3-2 binnentikte.
Na de hervatting was een beetje het verzet van SVIJ gebroken, maar het bleef oppassen voor de counter. De D3 kreeg zelf ook weinig kansen in de tweede helft, een paar afstandschoten, alleen de preciesie ontbrak het aan.
Toch was het Tomas die goed doorzette en de veilige 4-2 binnenschoot.

Volgende week vindt El Classico of je kan ook zeggen “kraker” van Haarlem plaats, want dan gaat de D3 op bezoek bij HFC, een wedstrijd om de eerste plaats.