C5 scoort er op los

Rond het middaguur stond er de wedstrijd C5 – Amstelveen C4 op het programma. De uitwedstrijd leverde een gelijkspel op. Zit zou een makkie moeten worden. Al gauw blijkt dat het eenrichtingsverkeer zou worden. Het was allen voetballen op de helft van de tegenstander, maar toch duurde het 10 minuten voordat de bal achter de keeper lag. Pelle had behalve een uittrap verder niets te doen. De russtand was 9-0. Ik dacht het worden dubbele cijfers. De tweede helft had Amstelveen het beter voor elkaar, alhoewel onze jongens geloofden het wel.
Hoogtepunt van de tweede helft was dat Coen een penalty miste en dat keeper Pelle een vrije trap binnenschoot. Ik denk dat pas halverwege de tweede helft het 10e doelpunt binnenviel. Uiteindelijk wint de C5 met 12-0.
De doelpunten werden gemaakt door: Maxime (3), Sjoerd (2), Sierd (2), Loek (2), Hessel, Laurens Jue, Pelle.

Volgende week wacht de C5 de uitwedstrijd bij UNO!!!!