C5 verliest nipt van de koploper

Rond het middaguur stond voor de C5 de wedstrijd bij EDO C4 op het programma. De thuiswedstrijd werd met 0-2 verloren. EDO C4 heeft tot nu toe alles gewonnen met doelcijfers 58-0. Vooraf wisten we dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. De wedstrijd stond bij EDO geprogrammeerd op het hoofdveld. EDO had een aantal grote/stevige/snelle jongens in het team zitten. Het was aan de C5 de taak om die 0 weg te werken. De wedstrijd begon een kwartier te laat, omdat een eerde wedstrijd te laat was afgelopen. De C5 begon goed aan de wedstrijd, de verdediging stond als een huis er werd de eerste helft weinig weggegeven.
Het was een strijd vooral op het middenveld. We gokten de eerste helft op de snelheid van Thomas voorin, na 20 minuten kon de C5 juichen want het was Thomas die de 0-1 liet noteren, eindelijk die hatelijke 0 is weggepoetst. Zoals gezegd de eerste helft verliep prima, na de 0-1 kregen we nog wat kleine kansjes, maar die 0-1 bleef tot het einde van de eerste helft op het scorebord staan. De tweede helft zette EDO flink aan maar hun snelste man stond de eerste helft achterin, maar de tweede helft in de aanval, af en toe was daar geen houden aan. Na 10 minuten in de tweede helft scoorde EDO de gelijkmaker door onoplettendheid in de verdediging 1-1. EDO deed er alles aan om te winnen want ook hun grensrechter die de hele eerste helft vlagde stond aan de aftrap in de tweedehelft. De C5 speelde een goede wedstrijd, maar na 20 minuten scoorde EDO de 2-1. Die klap (of was het toch ingecalculeerd die nederlaag) kwam de C5 niet meer te boven, maar toch goed gedaan boys…..

Volgende week wacht de C5 een toernooi in Beverwijk bij De Kennemers……