D3 terug in de race

Voor de D3 stond er een wedstrijd tegen Hoofddorp D4 op het programma. Ja dat team waar we in de najaarscompetitie verliezen in de laatste minuut en waar 5 we 3 pingels misten. Ondanks een paar zieken hadden we voldoende spelers. In de beginfase was Hoofddorp ietsje sterker, de D3 zat nog niet in de wedstrijd. Na 10 minuten begon het te lopen, via een uithaal van Silven kwamen we op 1-0. De tweede goal was de mooiste, en kwam op naam van Brody. Daarna kreeg de D3 nog kansen om de score uit te breiden. Met de 2-0 gingen we de rust in. De 1ste helft werd er eigenlijk op een hoop gespeeld, in de rust glad gestreken, de tweede helft was beter de jongens gaven elkaar de ruimte, al snel kwamen we via Bas op 3-0. Eigenlijk was het gelopen koers. Na 10 minuten in de tweede helft was het Brody die de 4-0 liet aantekenen. Je zou zeggen nu helemaal gelopen koers, maar we verslapten een beetje maar vergaten ook te verdedigen, zie de 4-1 die Hoofddorp binnentikte. Verdedigend hadden we het redelijk voor elkaar, het middenveld stond onder aanvoering van Yannick als een huis, voorin liep het goed onder aanvoering van Hugo die veel de achterlijn haalde, via zijn schoen werd het 5-1. Vlak voor tijd scoorde Brody zijn derde doelpunt waarna Hoofddorp de eindstand op 6-2 bepaalde.

Volgende week wacht de D3 de topper uit bij DSS!!!!