C5 behaald monsterscore tegen Hoofddorp

Deze middag trad bij THB de C5 aan tegen Hoofddorp C11, de nummer laatst in de poule. Vooraf dacht ik dit zal wel eens een monsterscore kunnen worden. De eerste helft werden er veel kansen gemist. De eerste twee goals kwamen op naam van Maxime die bij deze doelpunten op de goede plek stond, daarvoor had Hoofddorp nog tegen gescoord, via Thomas werd het 3-1, na de vele gemiste kansen kreeg de C5 een penalty, maar ook deze werd gemist. De ruststand werd 5-1. Maxime en Stijn maakten de andere doelpunten. Na de rust werd de score verder uitgebouwd, Hoofddorp scoorde nog de 6-2, maar via Sierd werd het 7 en 8-2, Stijn, Hessel, weer Sierd en Fons bepaalden de eindstand op 13-2.
Dit was alleen goed voor het doelsaldo, Hoofddorp had niets in te brengen, in deze af en toe van Hoofddorp kant onvriendelijke wedstrijd.

Volgende week wacht de C5 de uitwedstrijd tegen EDO, waar we voor de vakantie nog met 0-2 de boot ingingen en die tot dusver nog alles heeft gewonnen.