De O10 teams trainen in Telstar stadion

De O10 teams van Alliance en Onze Gezellen spelen 11 tegen 11 in het Telstar stadion als voorwedstrijd van Telstar tegen Jong PSV!

Vrijdag 11 maart, een uur of zes. Het was koud en begon al donker te worden. Voor de meeste mensen een moment om in een warm huis het eten op tafel te zetten. Niet voor de spelers van Alliance en OG. Zij werden om zes uur verwacht in het Rabobank IJmond Stadion van Telstar. Niet alleen als toeschouwerd maar ook als spelers.... Er stond een mooie voorwedstrijd op de planning voor ze. Later zouden Telstar en Jong PSV hun wedstrijd gaan spelen maar voor Alliance en OG was er eerst een wedstrijd 11 tegen 11 op het grote veld ingepland. Het hele veld met grote goals. Net een echte eerste divisie wedstrijd.

De teams werden voor de wedstrijd warm ontvangen door de directeur van Telstar in het spelershome. Na een korte toespraak verplaatsten de teams zich richting het grote veld voor de wedstrijd. De spanning begon al wat toe te nemen bij de spelers... Vanaf het eerste fluitsignaal vlogen beide teams er boven op. Wat een energie! Het was voor Alliance de eertse keer dat ze als team 11 tegen 11 speelden op een groot veld maar dat was niet te zien. Beide teams maakten er een echte wedstrijd van. Zoals het vaal het geval is als Alliance en OG tegen elkaar spelen ging het behoorlijk gelijk op. Bij vlagen was OG beter en bij vlagen Alliance. Uiteindelijk maakte OG het enigr doelpunt en wonnen ze daarmee de wedstrijd.

Na de wedstrijd konden de spelers even wat drinken en een broodje worst eten voordat ze met de spelers van Telstar en Jong PSV het veld op mochten. In de spelerstunnel hadden ze al de grootste lol. Zelfs de fotograaf die langs liep kreeg high-fives van de spelers. Dan was het moment daar dat ze mee het veld op mochten. Hand in hand met een "echte" voetballer. Trotse koppies bij alle spelers! Daarna nog met zijn allen op de tribune de wedstrijd kijken.

Wat een avond! Bedankt Telstar en Willem Vissers voor deze mooie ervaring!

Zie ook de facebookpagina van Alliance O10-1: https://www.facebook.com/alliance22E6/posts/1684194498517228

image1 Small