C5 verliest strijd om de 1ste plaats

Om 10.00 uur was de aftrap van de C5 in de competitiewedstrijd tegen EDO C4. Het ging om de 1ste plaats in deze voorjaarscompetitie. We begonnen de wedstrijd met windje tegen. Dat was ook te zien de eerste helft, de C5 kwam amper over de middenlijn tegen deze toch wel goed voetballende ploeg. Al na 5 minuten was het raak in deze topper helaas werd er niet goed gedekt dat betekende 0-1. Door de strakke wind kwamen we niet goed in ons spel, niets lukte, alleen verdedigend zat het wel redelijk in elkaar. Ondanks het veldoverwicht dat EDO had werden er weinig kansen weggegeven.
Deze 0-1 hield de C5 tot de rust vast. De tweede helft kwamen we mede door de wind over de middenlijn, het leverde warempel een paar kansjes op. Maar ja tegen deze tegenstander moet je ze gewoon maken. Het liep een stuk beter in de tweede helft dan de eerste, ook nu werden er weinig kansen weggegeven, alleen voorin moesten ze of eerder schieten of eerder afspelen. Vlak voor tijd was het EDO dat de wedstrijd op slot draaide door 0-2 aan te tekenen, helaas de C5 heeft de strijd om de 1ste plaats verloren.