C5 verliest van Terrasvogels voor de beker

Rond het middaguur ging de C5 op bezoek bij Terrasvogels C2. Dit betrof een inhaal bekerwedstrijd. Vooraf zou je zeggen dat zou een makkie moeten worden, gezien hun andere uitslagen. Met een drietal invallers begon de C5 aan de wedstrijd tegen Terrasvogels C5. De wedstrijd begon goed voor de C5, na 10 minuten prikte Kwinten de bal in het net. De teams waren redelijk gewaagd aanelkaar misschien dat de C5 iets beter was. Verdiend kwamen we op 0-2 door alweer Kwinten. Daarna brak er iets zeker in verdedigend opzicht, want Terrasvogels kwam nog voor de rust op 2-2. Waar de C5 met aanelkaar gewaagde invallers aantrad had Terrasvogels ineens wat spelers in het team die wat ouder waren en sterker, twee spelers die brachten het verschil die zijn veel te goed waarschijnlijk spelen die in de B. In de rust de jongens gezegd dat ze lekker moesten gaan voetballen, immers deze wedstrijd was voor beide teams niet meer belangrijk, immers het ging om de derde plaats in de poule. De tweede helft was gauw beslist via hun aanvaller, die er misschien 6 maakte, werd het gauw 5-2, een compliment aan de jongens dat ze lekker bleven voetballen. Op een gegeven moment was het niet leuk meer, ook omdat de wat oudere spelers het verschil maakte. Terrasvogels maakte na 20 minuten nog 6-2, waarna Kwinten met nog 2 goals de 6-4 binnenprikte. De laatste tien minuten leverde Terrasvogels uiteindelijk nog 2 goals op. Eindstand 8-4.

Volgende week wacht de C5 de thuiswedstrijd tegen VVC.