D4 op Texel

Afgelopen weekend was het eindelijk zover, waar iedereen zich op verheugde, het toernooi op Texel. Rond half 8 gingen we ons verzamelen bij Alliance. Kwart voor 8 vertrokken we richting Den Helder. We kwamen rond kwart voor 9 daaraan, dus ruimschoots op tijd, uiterlijk half 10 konden we de boot nemen richting Texel. Eenmaal op Texel aangekomen stond daar een bus op ons te wachten, waar het een paar jaar geleden druk was in de bus viel het nu mee. Het was schitterend weer. Veel tijd konden we niet verliezen want om 10.20 uur stond onze eerste wedstrijd op het programma tegen West Frisia D2 uit Enkhuizen. We hadden een groep van 13 spelers, de wedstrijden duren
20 minuten. Al gauw was duidelijk dat deze teams aan elkaar gewaagd waren gezien de 0-0 eindstand. Ondertussen zou om 11 uur een wedstrijd om het kampioenschap plaatsvinden op het hoofdveld. Dat werd opgeleukd met een parachutist en vuurwerk. Dat vonden de boys prachtig. De tweede wedstrijd ging tegen Texel`94 D3. Ook deze wedstrijd eindigde in 0-0. De derde wedstrijd Ging tegen Texel`94 D4. Eindelijk konden we het net vinden door doelpunten van Robin Fennis en Hessel. De vierde wedstrijd ging tegen het ons bekende ADO`20 D5 uit Heemskerk (de latere toernooiwinnaar). Alliance hield het wederom op een 0-0 eindstand. De laatste wedstrijd moest gewonnen worden, helaas tegen Dirkshorn D1 verloren we door een knullige tegengoal. De D4 eindigd hierdoor net buiten de prijzen en wordt vierde van de zes deelnemers. Rond half 5 ging de bus weer richting boot. Alleen Alliance zat in de bus, de overige teams waren waarschijnlijk te laat. Al met al iedereen heeft genoten, de technische staf, spelers en natuurlijk ook de ouders.