D4 speelt gelijk in laatste thuiswedstrijd

De uitwedstrijd tegen United DAVO D2 eindigde in een gelijkspel. Op de vroege ochtend stond er de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Het was opnieuw winderig. De eerste helft speelden we met windje tegen. Dat viel niet mee, we hadden het moeilijk kregen de bal moeilijk weg dat resulteerde ook na een kwartier spelen voor de 0-1. De D4 probeerde het wel, maar er kwamen weinig passes aan, mede door de strakke wind. Na een kwartier spelen viel keeper Jesse uit met een blessure. Spits Brody was zijn vervanger aangezien Koen (de andere keeper) uit de D4 lekker met vakantie is. Over keepers heeft de D4 dit seizoen niet te klagen. De ruststand was 0-1, in de kleedkamer de jongens verteld dat na de rust de wedstrijd zou kantelen. En het gebeurde, de D4 kwam ook beter in het spel, en we stormden op het doel van United DAVO af. Helaas waren we niet nauwkeurig in de eindpasing. Halverwege de tweede helft was het linksback Pjotr die de verdiende 1-1 in de touwen joeg. Net als in de heenwedstrijd was het ook nu 1-1.

Woensdagavond wacht de D4 de inhaalwedstrijd in en tegen Velsen en volgende week zondag het toernooi op Texel…..