E8 op kampioenskoers

Wat hadden de jongens er zin in, alleen één nadeel er stond een strakke wind over het veld, maar dat mocht de pret niet drukken.  Deze zaterdag was De Kennemers  E5  onze tegenstander op ons thuiscomplex.  De Kennemers staan er ook goed voor in de competitie.  De E8 moest winnen om de koppositie vast te houden.  We begonnen goed aan de wedstrijd, echter De Kennemers had één snelle jongen voorin lopen, dus af en toe was het oppassen geblazen.  Na tien minuten kwam de E8 op voorsprong door Janou.  Niet veel later werd het al weer gelijk.  We kregen een aantal kansen om weer op voorsprong te komen, echter Julius scoorde schitterend in de winkelhaal van het doel 2-1, dit was tevens de ruststand.

De tweede helft hadden we wind tegen, dus toch verder op de eigen helft verdedigen en opvangen. Via Thijs kwam de E8 op 3-1 waarna Bink en Julius de eindstand op 5-1 brachten. Ondanks dat de E8 niet zijn beste wedstrijd speelde, kunnen we toch tevreden zijn.  Na afloop blijkt de nummer 2 Waterloo  2 punten te hebben verloren maar wel een wedstrijd minder gespeeld. Als ze die wedstrijd inhalen kunnen ze op gelijke hoogte komen met de E8.