E8 wint het onderonsje tegen de E9

De spelers vonden het een vreemde situatie een uitwedstrijd spelen op het eigen Alliance terrein. Alliance E9 – Alliance E8, stond er op het competitieprogramma. Na het gelijke spel van vorige week moest er maar weer eens gewonnen worden. Klokslag half 3 werd er afgetrapt, vanaf het begin kon je al zien dat de jongens extra gemotiveerd waren om een goed resultaat neer te zetten. De eerste helft werd er vooral de eerste 20 minuten goed gecombineerd, mooie aanvallen maar zoals de laatste weken het geval is wordt er moeilijk gescoord door de E8, veel doelrijpe kansen worden omzeep geholpen. Ook deze zaterdag was het weer het geval, na 10 minuten was het raak door een mooie aanval, afmaker was Janou die de 0-1 binnenprikte. Na de 0-1 was het toch de E8 dat bleef aanvallen wat resulteerde in een 0-2 voorsprong nog in de eerste helft, Jens begon als laatste man, door de wissels eindigde hij de eerste helft als rechtsbuiten, met succes. Nog voor de rust kwam de E9 op 1-2.

E8tegenE9

Af en toe lieten we verdedigend wat steekjes vallen, het bleef spannend tot het laatste fluitsignaal, de eerste helft. De tweede helft was het eigenlijk eenrichtingsverkeer richting het doel van de E9. De E9 kwam er niet meer uit, de score liep op naar 1-7 door doelpunten van: Morris, Sem (2x), Marcello en Bengt. Deze wedstrijd kreeg de E8 twee penalties en de E9 één penalty, alle penalties waren gegeven door hands in het doelgebied, alle penalties werden gemist. Al met al het was een leuke middag.

Zaterdag wacht de E8 een uitwedstrijd in IJmuiden tegen SVIJ, we hopen weer op een mooi resultaat……….