MB1 (zo) door naar de kwartfinale bekerwedstrijden

Makkelijk zou het niet worden ,daar waren we ons al van bewust. SDZ speelt in de hoofdklasse.
Maar we laden ons op en zullen laten zien wat we waard zijn. In de derde minuut onze eerste corner. Iedereen neemt positie in en het is Sam die scoort.
De duels waren stevig, het spel ging erg heen en weer. De teams wilden duidelijk allebei voor de overwinning gaan. Aan het einde van de eerste helft maakt SDZ nog 1-1 .

In de tweede helft door een handsbal kregen we een penalty tegen , die er feilloos in geschoten werd. Onhoudbaar. 1-2 . Maar de meiden geven niet op……
Ondertussen staat er steeds meer publiek aan de kant. De Alliance meiden zijn gebrand op minimaal gelijk spel en het lukt ,Nena schiet de bal binnen 2-2 !!!!
Wat een team, echt iedereen ging er voor de volle 100% voor en nog ietsje meer.
Even was er wat twijfel op het veld . Verlengen of penalty’s? Er werd nog geroepen : Heeft u het lijstje klaar? Even goed met de meiden overlegt en Nena Emma Bo Sam en Ilse gaan er voor.
Meiden jullie hebben als team laten zien wat jullie waard zijn ! Eindstand 2-2 (4-3)