Alliance F5 - Kon.HFC F7

Voor de twee keer dit seizoen stonden we tegenover de Koninklijke. De eerste wedstrijd verloren wij nipt met 2-1 en dus hadden we wat goed te maken.
Gezien de stand op de ranglijst zou het een zware pot worden aangezien de Koninklijke op een tweede plek stond, maar vanaf het eerste fluitsignaal gingen onze mannen er vol voor en werd met powervoetbal de tegenstander overrompelt.
Na een geweldig afstandsschot van Jorick stonden we al snel op een 1-0 voorsprong. Binnen 10 minuten lag de bal wederom in het mandje van de tegenstander na een mooie goal van Joris.

Echter de eerst volgende aanval van HFC was gelijk raak.
Hierna ontstond een waar gevecht voor iedere meter en werd er met veel inzet gevoetbald en stond iedereen zijn mannetje (en Eeke haar vrouwtje)!!!
Net voor rustsignaal scoorde HFC via een counter en zo gingen we met een 2-2 stand de rust in.

Stan (onze keeper) moest een aantal keer zeer handelend optreden en gooide zich met gevaar voor eigen leven regelmatig voor de bal.
Hierdoor bleef de gelijke stand lange tijd op het bord blijven staan ondanks dat de beide teams een aantal goede kansen kregen.
Helaas viel via een corner dan toch het tegendoelpunt en werd de handdoek al bijna de ring ingegooid door onze F5-jongens.

Door het vele enthousiaste en fanatieke aanmoedigen vanaf de kant en de goede coaching van de spelers onderling, ging iedereen nog een stapje harder lopen en
zo kregen wij een goede aantal kansen (mooi schot van Jorick en een strakke schuiver van Joris; beide gered door de keeper).
Gelukkig wist Joris uiteindelijk, door een prachtige verre uittrap van Stan, de gelijkmaker te scoren!!!

Alliance F5 straalde van blijdschap vanwege het goede resultaat op de nummer 2 in de poule.
Ook de penalty’s na afloop van de wedstrijd werden met overtuiging ingeschoten, waardoor
iedereen met een zeer voldaan gevoel het veld afliep.

Volgende week uit tegen DSOV F3 , dat zal lastig genoeg worden maar met de getoonde inzet geloven we in een mooi resultaat.