D4: weer geen 3 punten

De D4 trad in het strijdperk tegen Zwanenburg D4 in Zwanenburg, het betrof een inhaalduel in de voorjaarscompetitie. De D4 trad weer gehandicapt aan in de wedstrijd, we hadden precies genoeg om een wedstrijd te starten, de rest is geblesseerd. We begonnen met Fons in de aanval, de laatste 2 weken was hij ook geblesseerd, maar al naar een paar minuten ging het toch niet met zijn blessure. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. Het begin waren we sterker, het leverde aardig wat kansen op voor met name Thomas.

Maar naarmate de wedstrijd vorderde kwam Zwanenburg tegen de verhouding in op 1-0, daarna gingen we op zoek naar de gelijkmaker, die zou er voor de rust niet meer komen. Het was Zwanenburg die nog voor de rust op 2-0 kwam. Het waren tegendoelpunten die niet nodig waren. De tweede helft begon net als vorige week dramatisch hetgeen Zwanenburg op 3-0 bracht. Uiteindelijk was het Wouter die net als vorige week ook de enige treffer voor z`n rekening nam. De wedstrijd eindigde in 5-1. Wat ook vandaag weer duidelijk was dat het weer aan scoringsdrift ontbrak en achterin laten we te veel steken vallen.
Volgende week wacht ons weer Zwanenburg maar dan in de Alliance Arena.