D4: Klad zit erin

Zo ging de najaarscompetitie voorspoedig, de voorjaarscompetitie hebben de jongens het moeilijk. Dit komt waarschijnlijk mede door de vele blessures die door het elftal heerst, daar komt nog bij dat de D4 niet echt over een scorende speler bezit. Dan wordt het toch moeilijk om wedstrijden te gaan winnen, het gaat immers om doelpunten maken bij dit spelletje. Enfin, de D4 vertrok in alle vroegte richting Nieuw Vennep, dit keer was VVC D4 de tegenstander. Met de wetenschap dat de thuiswedstrijd kansloos werd verloren, beloofde dit niet veel goeds.

De D4 kwam de eerste helft goed uit de startblokken, we waren zelfs tegen de koploper begin van de eerste helft de betere ploeg maar zoals eerder gezegd het ontbreekt aan scorend vermogen, het was Thomas die prachtig werd vrijgespeeld en alleen op de keeper afging maar prikte de bal naast het doel. Naarmate de eerste helft vorderde kwam VVC beter in het spel en dat resulteerde dan ook in de 1-0 voorsprong voor de thuisclub. Met deze stand werd ook de rust bereikt. De D4 was zeker niet de mindere. De tweede helft was het gedaan met de D4, binnen een mum van tijdliep VVC uit naar 4-0. Plotsklaps kreeg Wouter een vrije trap, net als de laatste paar wedstrijden scoorde hij nu ook weer uit een vrije dat de 4-1 betekende, de eers was in ieder geval gered. Het was VVC die de eindstand op 5-1 bepaalde in het koude en winderige Nieuw Vennep.
Volgende week wacht de D4 de uitwedstrijd tegen Zwanenburg!!