E7 troosteloze ambiance in de Alliance Arena

De E7 zal de E7 niet zijn als er toch gespeeld wordt, dit keer hebben we Onze Gezellen E5 bereidt gevonden om toch nog een oefenwedstrijdje te spelen. De jongens vinden het altijd leuk om te spelen, vandaar dat de coach dit nog ff had kunnen regelen zo vlak voor de kerst. Het waren dan ook alleen maar ouders van de E7 en de ouders van Onze Gezellen die langs de kant stonden. Onze Gezellen speelt net als de E7 in de 6e klasse en we ik wist dat ze bovenaan in hun competitie stonden.

Om klokslag 10.00 uur begonnen we aan onze wedstrijd, maar al gauw bleek dat we weinig tegenstand kregen, al gauw werd het door Tijs 1-0, die met een droge knal de keeper verschalkte. Daarna was het Guido die een zuivere hattrick scoorde, bij z`n derde doelpunt riep hij ook: EEN HATTRICK!! Guido normaal middenvelder of verdediger lieten we nu in de spitspositie spelen. Na de 4-0 gingen we wat omzettingen doen, onze gastspeler Naut, normaal gesproken middenvelder, nu door laten schuiven naar de spits, scoorde prompt de 5-0, en het was weer Naut die de 6-0 aantekende. In de eerste helft kreeg keeper Maxime weinig te doen. De 6-0 was tevens de ruststand. De tweede helft kregen wat meer tegenstand, nu met Kit op doel, Finley achterin, altijd vertrouwd, onze lopertje Pjotr op het middenveld. Het ging wat moeizamer, we kwamen door Tijs op 7-0, OG scoorde tegen 7-1. Daarna bleef het een tijdje 7-1, maar uiteindelijk haalde Guido hard uit op de vuisten van de keeper, maar in de rebound was het onze Ronaldo (Maxime) die al koppend de 8-1 tegen de touwen joeg. Ole onze andere gastspeler, deed het in de verdediging naar behoren, maar ook hij kon niet verhinderen dat OG nog een keer tegenscoorde. Tijs bepaalde de eindstand op 9-2.