E9 behaalt mooie 2e plaats op het toernooi van Zwaluwen Utrecht 1911

De dag begon regenachtig, maar tijdens het toernooi was het droog, bij Zwaluwen Utrecht1911 zijn veel bekende voetballers zoals Robbie de Wit en Jan Wouters bekend geworden.
We begonnen het toernooi om klokslag 13.00 uur, elke wedstrijd duurde 20 minuten, tegen de thuisploeg Zwaluwen Utreg E9. We begonnen voortvarend, we hadden weinig tegenstand, het werd al snel 0-1 door de lepe Omar die beheerst binnentikte met zwakke linker been. Keeper Mika kreeg weinig te doen, Anna werkte zich in het zweet, met een mooie passes stelde ze Twan in scoringspositie die de 0-2 binnentkte. De wedstrijd was na 5 minuten al gespeeld, met de uitstekend spelende Kit die steeds meeging naar voren en Gijs die ook goed speelde als laatste man, Gijs rook z'n kans en scoorde de 0-3. Uitblinkster Anna bepaalde de eindstand op 0-4.
Tijdens het toernooi werd er ook een heuse PANNA toernooi gehouden. Twan en Anna waren de Panna deelnemers, onze eerste wedstrijd tegen Zwaluwen Utrecht wonnen we na 1 minuut door een mooie TWANNA van Twan, onze 2e wedstrijd verloren we op doelpunten van Lelystad.
Onze 2e wedstrijd in Utreg speelden we tegen Lelystad'67 E14, een 4e klasser, we boden goed tegenstand maar verloren van de latere toernooiwinnaar met 2-0.
Onze laatste wedstrijd speelden we tegen SDOB E3 (Broek in Waterland), we moesten winnen om 2e te worden of misschien eerste. We begonnen slecht aan de wedstrijd en kwamen al gauw op een 1-0 achterstand, vervolgens kwamen we beter in de wedstrijd, met ditmaal Omar op doel, we hadden 8 spelers meegenomen naar Utrecht, dus geen wissels, iedereen kon de laatste wedstrijd van het seizoen lekker spelen, met de goed spelend Hannelore op het middenveld, zij kreeg ook een paar kansjes en voorin Niels en Twan, kregen we aardig wat kansen, met weer Anna in de hoofdrol, zij scoorde de 1-1 met haar zwakke linkerbeen. De 1-2 kwam van de voet van Twan die een prachtige solo even zo prachtig afrondde. Het laatste doelpunt van het seizoen kwam van Mika, die pegelde van afstand de bal op doel die via een verdediger in de benedenhoek belandde.

Al met al we zijn op 1 punt achterstand op Lelystad'67 mooi 2e geworden.