E9 behaald een mooie 2e plaats op het toernooi van UNO vv

In de vroege ochtend vertrokken we richting Hoofddorp. De jongens en de meiden hadden er weer zin in, ze wilden graag het toernooi winnen.
Onze eerste wedstrijd speelden we tegen UNO E8, het was de vierde keer dit seizoen dat we tegen ze speelden, tot deze wedstrijd hadden we er twee
gewonnen en 1 verloren van UNO. Vol gas gingen we er tegen aan om de Blauw-witten te bestrijden. UNO maakte het ons lastig, maar uiteindelijk op
aangeven van Ole haalde Niels snoeihard uit, wat de 0-1 betekende, na 10 minuten gingen we wisselen van speelhelft, de organisatie is er toch van
teruggekomen om gewoon 20 minuten te spelen.

In de tweede 10 minuten scoorde onze verdediger Kit met snoeihard afstandsschot de 0-2, wat tevens de eindstand was. De tweede wedstrijd speelden we met Maxime op doel. De tegenstander was nu Kagia E5 uit Lisserbroek, die met 6-0 op de broek had gekregen in de eerste wedstrijd. Met windje tegen verliep de wedstrijd Moeizaam. Met een paar afstansschoten van Mika waarvan er twee net naastgingen kwamen we na 10 minuten toch op 1-0 door Niels. Met Jill en Sterre op het middenveld die beide goed verdedigend werk leverden, kwamen we op 2-0 door gepruts in de verdediging, waarna Anna met links door de benen Van de keeper de 2-0 maakte. Door onoplettend heid van de verdediging scoorde de 2-1. Het werd nog spannend, maar Ole bepaalde de eindstand met Een mooie solo op 3-1. De laatste wedstrijd speelden we tegen de F3 van DSS.
Dit sterke team deed mee omdat een e-team af had gezegd vanwege competitieverplichtingen en daardoor een F-team had ingeschreven. De E9 moest winnen
omdat het doelsaldo van DSS beter was. Maar ja wat al gauw bleek was dat DSS er alles aan deed om te gaan winnen, een paar E-tjes opstellen en bij elke
Wedstrijd alvast het goede doel kiezen i.v.m. de wind. Maar ja de coach van de E9 had het team al voorgehouden, kies het goede doel, maar ja hun hadden een ouder rond lopen die onze jongens en meiden gewoon wegjoeg van dat doel. Deze wedstrijd kwamen we niet ons spel door de strakke wind, we kwamen met 1-0 en 2-0 achter. Toen besloten we om verdediger Kit in het tweede bedrijf naar voren te zetten en Finley alleen achter, we moesten nog 3 doelpunten maken. Verder dan 2-1 (goal Kit) kwamen we helaas niet. De jongens en de meiden van de E9 gingen met een mooie beker voor de
2e plaats naar huis. Goed gedaan jongens en meiden van de E9.Volgende week zondag spelen we een toernooi bij FC Castricum!!!